tirsdag den 17. december 2013

Madkasser

Så blev juletræet fældet. Det er det i kan se på det nederste billede. Madkasserne har Simon på 5 år tegnet på og idag er han inspireret af vores juletræs fældning. På den blå madkasse som er han egen har han tegnet sig selv med en sav i hånden og juletræet han skal fælde. På den grønne som er lillebror Jacobs har ham tegnet Jacob der tegner sig selv på en tegning og den stor runde på siden af hovedet, det er Jacobs øre og det er hans tanker der kommer ud af øret.6 kommentarer:

 1. Sød idé at tegne på madkasserne - og så kan det tages af igen med sprit eller?

  SvarSlet
 2. Han er da en helt lille kunstner, og sikken en god ide at tegne på madkasserne, så er man sikker på at man kan kende dem i børnehaven, hvor mange nok har ens.. Og det ser kanon flot ud, når de er blevet så personlige som de her er. Super flot lavet Simon, du er bare smadder dygtig, og blir nok snart endda bedre end mor tror du ikke? ha ha ha Ká I alle há en rigtig god dag.

  SvarSlet
 3. Sikke da nogle fine tegninger og fine fortolkninger. Hvor er det en god ide med de tegninger på madkasserne. Her står kl 10 kl 12 på Henriettes.....Det er da egentligt lidt kedeligt.
  Jamen når juletræet er fældet, så kan man jo kun være klar til jul !

  SvarSlet
 4. Sød ide med selv at tegne motiv på madkassen

  SvarSlet
 5. Det er bare en genial ide, at børnene selv tegner på deres madkasse!

  SvarSlet
 6. Dejligt med juletræet og skøn ide med at tegne på madkasserne. Er det ikke en af de ting, der går af efter vask? Det gør det hos min kollegas, men så kan børnene jo være kreative igen :)

  SvarSlet