søndag den 23. februar 2014

Tomatpuré


Idag vil jeg vise jer en tomatpure dåse jeg har pyntet. Jeg har set på scrapsisters hvordan man kan pynte de små fine dåser og bruge dem som lysestager. Jeg tænker også at hvis man pynter de store dåser så kunne kan lave nogle flotte holdere til blyanter, sakse og hvad man ellers har på kontoret/hobbyværelset. 
Papiret er fra panduro fra en super lækker blok med "tøse" farver. Sød ugle charm som jeg var heldig at få i min pakkekalender. Og selvfølgelig rhinestene fra billiggrej.dk

6 kommentarer:

 1. Rigtig god ide at bruge dem på Scrap bordet til penne, sakse mm.
  God søndag

  SvarSlet
 2. Super flot dekoreret dåse, og en god ide at bruge dem til kontoret eller scrapbordet også. Ungerne har lavet en del af dem her også til alle mulige og umulige formål, da det er en billig måde, at holde dem kreativt beskæftiget på, da de kan bruge oceaner af materialer ellers ha ha ha, men de er altså også bare rigtig rigtig søde til så mange ting, og mormor har sørme også fået en fin vase lavet på samme måde, MEN det kan ikke anbefales, da det går for hårdt ud over dekorationen og så vil de altså ruste lidt indeni, men så er gamle genbrugsglas til gengæld perfekte til det brug, og de er også rigtig fine at dekorere.

  SvarSlet
 3. Så fin en dåse med blomster og det hele.
  Hvis du har brug for mere inspiration så kan du kigge min blog her:
  http://minscrapside.blogspot.dk/search/label/konservesd%C3%A5se

  SvarSlet
 4. Rigtig fin dåse, god ide : )

  SvarSlet