søndag den 15. december 2013

Årets julekort

3søndag i advent. Idag skal vores juletræ hentes ellers skal vi bare hygge med julemusik, ild i brændeovnen og måske en æbleskive.
Det her er blevet årets julebillede. Det er billedet der skal sendes ud med mine julekort. Jeg har lavet et LO med billedet. Jeg har brugt sunburst teknikken bag billeder,til den har jeg set på scrapsisters forside. De dies der er brugt er nogle jeg var heldig at få, da vi havde en rigtig hyggelig juleswap også på scrapsisters. Frimærket har jeg embrosset med clear embrossing og teksten har jeg lavet med snowmaker pennen som jeg har varmet med varmepistolen så det bobler op.
11 kommentarer:

 1. En superfin ide. Ja det var en god jule swap. Fie (8 år) bliver da ikke til at skyde igennem, når hun ser dette LO med hendes juleornament på.

  SvarSlet
 2. Flot LO. Det er nogle fine die cuts du har byttet dig til. Sunburstbaggrund ser rigtig godt ud - det vil jeg også afprøve.

  SvarSlet
 3. Et flot LO og flot som baggrunden får focus på selve fotoet. Og det er rigtig sødt.
  Det er lidt hyggeligt at få "gaver" rundt omkring fra, og man får nogen gange nogen ting man aldrig selv ville have købt - og så må man tænke.... .

  SvarSlet
 4. Sikke da en god ide at lave et layout med det billede, der er blevet årets julekorts-foto. Flot layout med mange skønne detaljer

  SvarSlet
 5. Fantastisk billede af ungerne :) Og flot LO.

  SvarSlet
 6. Hyggeligt billede af ungerne, og en god idé at scrappe det.

  Hav en fin aften.

  SvarSlet
 7. Super lækkert LO du har lavet

  SvarSlet
 8. Flot jule layout med rigtig søde detaljer og et godt billed.

  SvarSlet
 9. Det er rigtig flot. :). Rigtig god søndag.

  SvarSlet