søndag den 29. december 2013

Mormors album
Jeg er stadig igang med at album fra min mormors fødselsdag og der er flere sider færdige men jeg har her til aften ikke kunnet tage nogle ordentlige billeder pga lyset, men det her blev nogenlunde.
Baggrunden er grå og den har fået glimmer mist chalkboard fra tattered angels. Hele midten er pink, her snyder farven. Under billedet med min far og min søn Simon har jeg brugt papir fra My Mind's Eye, fra serien follow Tour heart. Og det lille stykke med hjertet på der ligger under blomsterne er det super lækre papir fra Prima fra serien, Tea-Thyme collection. Ellers er der brugt diverse blomster og blade og lidt lyserøde drops til blomstermidterne.
Jeg er jo mest vant til at lave drenge sider, men jeg har fundet ud af at jeg e ret vild med at prøve alle de her tøse ting af :-)

 
3 kommentarer:

  1. Sødt minde- det er du kommet godt fra med det LO .-).

    SvarSlet
  2. Måske skulle vi bytte lidt ideer så, da vi lige fik at vide, at den første dreng er på vej til maj, efter vi kun har haft 7 tøser her de sidste 19 år LOL, så det blir spændende at se, om jeg overhovedet kan finde ud af de der drengeting, men harlavet læssevis af tøseting gennem de mange år ha ha ha

    SvarSlet
  3. Det er blevet rigtig sødt. Grå og pink er altid flot sammen.

    SvarSlet