onsdag den 15. januar 2014

Farfars sider

Først lige en stor tak til alle jer der lægger og har lagt en kommentar på min blog, det betyder virkeligt meget.

Så kom dagen hvor jeg blev færdig med to sider til drengenes album og denne gang blev det om deres farfar.

Skitsen er fra SS scrapklub onsdag den 8 januar 14. Den var virkelig sjov at lave. Papiret jeg har brugt er fra Fabscraps-heritage floral og fra Riddersholm-Fall flea market, jeg er vild med den serie. De små udklip er og fra Riddersholm. Roserne er fra unik design og det samme er bladene, bladene har dog fået noget sværte. De flade blomster er fra Kaiser. De små charms og bogsiderne er fra min julekalender på SS, så tak til dem der har sendt dem.


10 kommentarer:

 1. Flotte sider. Igen igen. :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte sider, og igen med mange små fede detaljer rundt om på LO ét. og sikke skønne farver du har brugt til dem også.

  SvarSlet
 3. Den kombination af brunlige og de forskellige blå farver kan jeg rigtig godt lide. Perfekt side til Farfar (eller bedstefar), maskuline farver. Super, Dorthe :D
  Har du tænkt på evt. at lave en doodle kant rundt i yderkanten af papiret? Enten som f.eks. stikkesting eller swirls el.lign.? Eller måske ligefrem sy i kanten (eller noget af kanten) med symaskine i blå farver?
  Håber ikke, du tager det ilde op. Det er jo allerede en fin side du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. det gør jeg bestemt ikke, jeg vil meget gerne have nogle input :-)

   Slet
 4. Jeg tænkte det samme som Diana. Lækker opsætning og farver, men det kunne være godt med noget rundt i kanten til at indramme det..

  SvarSlet
 5. Hov, Dorthe - jeg glemte helt at komplimentere for fint dine gulvfliser matcher din side ;o)
  Jeg tror nu, jeg ville få lidt af Farfar med på siden, hvis det var mig. Lidt som viste, f.eks. hvilket arbejde eller hobby el.lign. farfar har haft/har. Det kunne måske også bruges i noget af kanten?

  SvarSlet
 6. Du er da kommet så godt i gang med dine sider. Det er så fint og man fornemmer at du har tænkt over tingene inden du startede. FLOT.
  Men som flere andre vil jeg også sige det ville samle siden lidt med en tynd streg rundt i kanten - HVIS jeg absolut skal sige noget, der kan laves anderledes.

  SvarSlet
 7. Hej og tak for din kommentar hos OSH - det er en Lawn Fawn stempel (har købt det hos Picturing the world). =0)

  SvarSlet
 8. Rigtig flot LO og jeg tilslutter mig de andre og glæder mig til at se, hvorledes det vil blive med en lille dekoration i kanten...hvilken du så end anvender :-)

  SvarSlet