onsdag den 1. januar 2014

Godt nytår

Godt nytår til alle.
Først vil jeg gerne sige, tak til alle dem der har brugt tid, på min blog i 2013. Jeg havde i meget lang tid snakket om at lave en blog og endelig blevet til virkelighed. Det har været helt fantastisk at så mange har kigget med og at mange flere end jeg nogensinde havde regnet med, har brugt tid på at lægge en kommentar, det er bare med at holde mig igang.
Scrapsisters har jeg også været medlem af i nogle år, men har aldrig brugt det  før, det er jeg også kommet igang med i 2013 og det har virkelig sat gang i en masse scrap ting. Jeg har fået kontakt med en masse skønne kvinder gennem scrapsisters, det er virkelig dejligt. Jeg har deltaget i pakkekalender, adventskalenderen og swap :-) det har været sjovt og meget hyggeligt. Så tak til alle på scrapsisters og en ekstra tak til Siegmann for dine dejlige pakker ;-).
Jeg vil også gerne skrive lidt om mine nytårsfortsæt for 2014 og dem der har med scrap at gøre er

1. Få fremkalde billeder.
2. Få lavet nogle æsker (det har jeg ikke gjort meget i før)
3. Få lavet mine drenges "barnetbog" færdig
4. Få sorteret en masse arve billeder og få scrappet nogle af dem og få lavet en lækker æske til resten af billederne.
5. Komme rigtig meget igang med embossing, skal prøve en masse teknikker af. Jeg har vist 20 forskellig embossingpulver men det er først i 2013 jeg fik gang i det, det har også bare ligget i nogle år.
6. Komme på mindst 1 kursus.
Så jeg får vist travlt.

Vi kom godt ind i det nye år. Gæster og jeg havde lavet alt maden selv. Menuen stod på
Velkomst: champagne, hjemmelavede chips og lidt chokolade.
Forret: fisketerrin,anrettet på spæde blade, med rejer, dressing og citron.
Hovedret: Australsk oksemørbrad med hasselbagte kartofler, bearnaise, og salat af, spæde blade, marinerede champignon, bagte peberfrugter,feta, ristede pinjekerner og ristet serrano.
Dessert: creme brule, chokolade mousse,jordbær sorbet, vanilleis, hindbær sirup og ristede nødder
Kl 24: hjemmebagt kransekage med nougat og champagne.
Velbekomme.

Og velkommen til 2014 som jeg glæder mig meget til at bruge sammen med min dejlige familie.
7 kommentarer:

 1. Du får bestemt travlt - men hvis det er med noget man kan lide føles det ikke slemt! Jeg glæder mig til at se noget af det du har planer om ;)
  Og jeg giver dig ret, Scrapsisters er et rigtig godt sted. Der lærer man en masse og får rigtig mange nye behov - hihi.
  Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Orv, nu bliver jeg flov...
  Men det går da vist begge veje, søde Dorthe - det var da ikke kun dig, der fik pakker... ;)
  Lyder spændende med dine projekter.
  Det har været dejligt at "lære dig at kende"; mon ikke vi "tales ved" også i 2014? Godt nytår :D

  SvarSlet
 3. Det har været spændende at følge med hos dig i december, og jeg kigger fortsat med i det nye år.
  Du har godt nok mange planer for året - spændende udfordringer du har givet dig selv.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 4. Godt nytår og tak for din kommentar på min blog. Jeg har slet ikke været forbi din blog før, men nu følger jeg dig, så "vi høres ved" ;-) Det lyder til du har en masse gode planer for 2014 og jeg vil give dig helt ret: Scrapsisters er et rigtig godt sted at hente inspiration og ikke mindst stille alle de spørgsmål, som dukker op i ny og næ. Jeg håber du også deltager eller overvejer at deltage i diverse scrap arrangementer rundt omkring i landet. Det er bare fantastisk at møde alle de dejlige scrappere i virkeligheden. Nu ved jeg ikke lige hvor du bor med Der er Scrap i Munkebo d. 8 & 9 februar og Scrapbooking Convention i Middelfart i starten af marts. Inden jeg slutter min roman her...he he.. så vil jeg blot foreslå at du ikke bruger orginalerne til dine layouts med gamle familiefotos. Det tror jeg du vil fortryde i fremtiden og hvis der skulle ske noget med billederne. Scan dem ind og brug et udprint istedet...blot et lille forslag ;-)

  SvarSlet
 5. Siger som Olivia...Godt nytår og tak for dine kommentarer på min blog. Jeg har slet ikke været forbi din blog før, men nu vil jeg følge dig
  Så mange fine ting du har lavet i årets løb

  Ha en god dag, Lissy

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke lige følge dig, men nu ligger du i min blogliste på min side :-))

  SvarSlet
 7. Rigtig godt nytår til dig også, og jeg siger som alle de andre sikke en masse du har sat dig for i det nye år, det blir godt nok spændende at se, som det skrider frem. bare sig til, hvis du mangler ideer til æsker, det har været min store lidenskab gennem en del år nu, så har vist en hel del ideer på lager tror jeg he he.
  Kan kun holde med jer ang. Scrapsisters også. jeg lærte dem først at kende halv vejs inde i 2013, men har allerede fundet sååå meget godt derinde og mødt så mange fantastiske mennesker, at det ikke er til at forstå, det kun er ca ½ år, men tiden iler, når man har det godt, ved man jo.
  Glæder mig rigtig meget til at følge dig i det nye år også og se, hvad du får kreeret her, du lavede sååå mange lækre ting sidste år, så forventningerne er høje, kan du nok høre ha ha ha.
  Há en rigtig god dag og frem for alt, há det sjovt okay.

  SvarSlet