tirsdag den 26. november 2013

Morfars sider

Jeg er i øjeblikket ved, selv at lave "barnets bog" til begge mine drenge, det er et projekt der har grebet noget om sig :-) men det er der vel mange der kender til. Men der vil komme en del billeder fra dette projekt. Idag skal i se de to sider, hvor der skal være et billede af deres morfar og så er der lige plads til at skrive lidt om ham, ex hvor er han født, vægt, højde, hvor har han bor osv. Jeg har også lavet en lille lomme til et par ganske få men vigtige ord fra morfar.


5 kommentarer:

  1. Sikken en god ide med de "vise ord" fra morfar! De ser spændende ud, de 2 suder du viser her. Stort arbejde - men det lønner sig...

    SvarSlet
  2. Ja det er et rigtig stort arbejde, men også et uvurderligt stykke historie for ungerne senere hen. Jeg lavede Barnets bog til alle mine 4, som de selv har fået, da de flyttede hjemmefra, eller begyndte at visse interesse for det for drengenes vedkommende, og idag er de alle superglade for den, og så gemte jeg også deres sundhedskort sammen med dem, hvor de så kan se, hvad både lægen og sundhedsplejersken har skrevet om dem selv, noget de har syntes var sjovt til sammenligning, da de selv ffik børn, så bare fortsøt, jeg lover dig, de vil blive højt skattet en dag senere om ikke før.

    SvarSlet